Vinterläger 2-7 januari 2018

Varje år arrangerar Protus ett vinterläger, en kombinerad skidresa och Protusläger för de som varit deltagare eller ledare på ett av sommarlägren. På dagarna ägnar vi oss åt skid- och snowboardåkning, och på kvällarna blir det övningar, lekar och diskussioner i likhet med sommarlägren. Vi ställer inga krav på skidkunnighet då vi har ledare som gärna lär ut, men alla bör vara beredda att spendera fyra heldagar ute i backen.


RESA OCH BOENDE
Den 2 januari reser vi från Stockholm C med en egen buss och chaufför till Vemdalen. Där bor vi på Lägergården Björnen, ett stort hus några kilometer från backen. Vi kommer att vara tillbaka i Stockholm på kvällen den 7 januari.

DATUM OCH PLATS
Vinterlägret kommer att äga rum den 2-7 januri 2018 i Vemdalen.

VEM KAN ÅKA MED PÅ LÄGRET?
Vinterlägret riktar sig till personer som varit ledare eller deltagare på tidigare Protusläger. Att ha varit ledare tidigare är alltså inget hinder för att nu kunna åka med som deltagare.

ANMÄLAN
Alla anmälningar sker via hemsidan. Anmälan är bindande. Betalningsvillkoren är utskrivna i sin helhet i anmälan. Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 10:e december.

LEDARE PÅ RESAN
Alla ledare på resan har ledarerfarenhet från minst ett av Protus sommarläger och teamet består av en blandning av ålder, kompetenser och Protuserfarenhet. Alla ledare arbetar ideellt.

REGLER
Hjälmtvång för alla samt drog- och alkoholförbud. Om någon deltagare bryter mot dessa regler kommer vårdnadshavare att kontaktas.

 

 

 

 

 

 

PRIS
Deltagaravgiften är 4.900 kr. I priset ingår liftkort, resor med buss, logi och alla måltider utom middagen på resan upp. Hyra av skid- eller snowboardutrustning betalar du själv om du inte har egen utrustning att ta med på resan. Det går att ansöka om stipendium för deltagaravgiften vid behov av ekonomiskt stöd. Börja då med att anmäla dig för att sedan maila info@protus.se med ämnesraden "söka bidrag för deltagaravgift", så hjälper vi er med det.

 

Kontakt:

För eventuella frågor, funderingar, etc. så finns vi på vinterlager@protus.se.