vinter3.jpg
vinter3.jpg

Vinterläger


Vinterläger

SCROLL DOWN

Vinterläger


Vinterläger

Vinterläger 2-7 januari 2017

Varje år arrangerar Protus ett vinterläger, en kombinerad skidresa och Protusläger för de som varit deltagare eller ledare på ett av sommarlägren. På dagarna ägnar vi oss åt skid- och snowboardåkning, och på kvällarna blir det övningar, lekar och diskussioner i likhet med sommarlägren. Vi ställer inga krav på skidkunnighet då vi har ledare som gärna lär ut, men alla bör vara beredda att spendera fyra heldagar ute i backen.


DATUM OCH PLATS
Vinterlägret kommer att äga rum den 2-7 januri 2017 i Vemdalen.

RESA OCH BOENDE
På dagen den 2 januari reser vi från Stockholm C med en egen buss och chaufför till Vemdalen. Där bor vi på Lägergården Björnen, ett stort hus några kilometer från backen. Vi kommer att vara tillbaka i Stockholm på kvällen den 7 januari.

VEM KAN ÅKA MED PÅ LÄGRET?
Vinterlägret riktar sig till personer som varit ledare eller deltagare på tidigare Protusläger. Att ha varit ledare tidigare är alltså inget hinder för att nu kunna åka med som deltagare.

 

ANMÄLAN
Alla anmälningar sker via hemsidan. Anmälan är bindande och om du av någon anledning hoppar av efter att du har anmält dig och betalt så får du pengarna tillbaka minus en anmälningsavgift på 500 kronor. Om du hoppar av mindre än två veckor inpå lägret får du halva lägeravgiften tillbaka.

LEDARE PÅ RESAN
Alla ledare på resan har ledarerfarenhet från minst ett av Protus sommarläger och teamet består av en blandning av ålder, kompetenser och Protuserfarenhet. Alla ledare arbetar ideellt.

 

REGLER
Hjälmtvång för alla samt drog- och alkoholförbud. Om någon deltagare bryter mot dessa regler kommer vårdnadshavare att kontaktas.

 

 

 

PRIS
Deltagaravgiften är 4.800 kr. I priset ingår liftkort, resor med buss, logi och alla måltider utom lunchen på resan upp. Hyra av skid- eller snowboardutrustning betalar du själv om du inte har egen utrustning att ta med på resan. Det går att ansöka om stipendium för lägret. Börja då med att anmäla dig för att sedan lämna in en stipendieansökan, mer information om detta finns på Stiftelsen Ekskärets hemsida här.

 

Kontakt:

För eventuella frågor, funderingar, etc. så finns vi på vinterlager@protus.se.