Protus har som mål att bli över 1000 medlemmar 2018 för att kunna ansöka om ett bidrag som hjälper oss att utveckla organisationen.

  • Medlemskapet i Protus är gratis och innebär inga åtaganden från din sida

  • Ju fler medlemmar Protus har, desto mer pengar kan vi söka till verksamheten. Du bidrar alltså till att fler ungdomar kan delta i Protus aktiviteter genom att bli medlem.

  • Som medlem kan du påverka föreningens arbete och har rösträtt på årsmötet.

  • Medlemskap gäller för ett år i taget, så teckna nytt medlemskap från 2019.

Allt du behöver göra för att bli medlem är att fylla i ditt namn och personnummer etc., här nedanför. Det kostar ingenting och vi uppskattar ditt stöd oerhört mycket. Tack!

Om du har någon idé eller tanke om hur Protus skulle kunna förbättras, eller om du själv tror att du kan tillföra något så är det naturligtvis också mycket välkommet!
Maila gärna till info@protus.se, eller direkt till vår Verksamhetsansvarig, joel@protus.se.


Namn *
Namn
Du blir förutom i Protus Sverige också medlem i den lokala medlemsförening som tillhör det län där du bor. Om det inte finns någon medlemsförening i ditt län blir du medlem i den förening som är närmast dig.
Jag vill bli medlem i en annan lokalförening än den närmast mig *
(Om någon tipsade mig)
Godkänn att vi sparar dina uppgifter *
Vill du ha information om vad som händer inom Protus och hur du kan engagera dig? *
Vi kommer några gånger per år skicka ut ett nyhetsbrev där vi berättar om vad vi gör, hur både unga och vuxna kan engagera sig i föreningen och tipsa om aktiviteter.