Vinterläger 2019

Varje år arrangerar Protus ett vinterläger, en kombinerad skidresa och Protusläger för de som varit deltagare eller ledare på ett av sommarlägren. På dagarna ägnar vi oss åt skid- och snowboardåkning, och på kvällarna blir det övningar, lekar och diskussioner i likhet med sommarlägren. Vi ställer inga krav på skidkunnighet då vi har ledare som gärna lär ut, men alla bör vara beredda att spendera fyra heldagar ute i backen.


Kontakt:

För eventuella frågor, funderingar, etc. så finns vi på info@protus.se.

protus2.1.jpg

RESA OCH BOENDE
Ej bestämt än för 2019

DATUM OCH PLATS
Lägret kommer att hållas i Vemdalen den 2-6 januari.

VEM KAN ÅKA MED PÅ LÄGRET?
Vinterlägret riktar sig till personer som varit ledare eller deltagare på tidigare Protusläger. Att ha varit ledare tidigare är alltså inget hinder för att nu kunna åka med som deltagare.

ANMÄLAN
Än så länge är inte anmälan för vinterläger 2019 öppen. Men du kan intresseanmäla dig nedan! Då kontaktar vi dig när anmälan släpps så du inte missar det. Det är inte bindande att intresseanmäla sig, så passar inte tiden är det inga problem. 

LEDARE PÅ RESAN
Alla ledare på resan har ledarerfarenhet från minst ett av Protus sommarläger och teamet består av en blandning av ålder, kompetenser och Protuserfarenhet. Alla ledare arbetar ideellt.

REGLER
Hjälmtvång för alla samt drog- och alkoholförbud. Om någon deltagare bryter mot dessa regler kommer vårdnadshavare att kontaktas.

 

 

 

 

 

 

PRIS
Ej bestämt än för 2019