20161220_173429.jpg

Varannan tisdagkväll håller vi så kallade Protuscaféer i Stiftelsen Ekskärets lokaler i centrala Stockholm. Dessa är ett forum där medlemmarna i föreningen får chansen att umgås, göra tankeväckande övningar och ha intressanta diskussioner om allt mellan valfrihet, kärlek till konspirationsteorier. Vi börjar alltid kvällen med att tillsammans laga en enklare middag och kvällen är naturligtvis fylld av fantastiskt umgänge, lekar och skönt häng. Kom som du är eller ta med en vän. Varmt välkomna, även om du inte har någon koppling till föreningen sen innan!

Om du är helt ny till föreningen och vill komma på ett Protuscafé kan det dock vara bra att slänga iväg ett mail till info@protus.se innan, så vi kan välkomna dig ordentligt! 

Caféerna drivs av en Protuscafégrupp som planerar och håller i kvällarna. Om du har en idé om en intressant föreläsare som skulle kunna vara aktuell, eller är sugen på att bidra på något annat sätt så får du jättegärna maila info@protus.se.

Nyligen intervjuades vi i Sveriges Radio P4 om vårt samarbete med organisationen Kompis Ungdom, som parar ihop etablerade svenska ungdomar med nyanlända, och som även deltagit på flera Protuscaféer! Inslaget hittar du här, intervjun börjar efter 1h47min.