DSC07294.JPG

Gråbogården

 

Protuslägret i Västsverige 2018 äger rum den 17 juni-29 juni på Gråbogården utanför Lerum. 

Vi kommer att vara ca 16 deltagare i åldern 14-16 år, och ca tio ledare. Vi äter och bor tillsammans. Under dagarna lär vi känna varandra, gör övningar och varje dag har ett specifikt tema - samtidigt som vi har kul tillsammans, badar och paddlar kanot. Målet är att lära känna sig själv bättre utan att det kopplas till någon religion eller är politiskt.  

Protus är en förening som är för ungdomar, som drivs av ungdomar och de flesta ledarna på lägret är unga och har själva varit deltagare. Du kan läsa mer om Protus via vår hemsida: www.protus.se!

Kostnad läger inkl. gemensam resa: 6700:- (Stockholm - Gråbogården - tur och retur)

Om platsen
Gråbogården är en scoutgård som ägs av Unga Örnar Väst. Anläggningen är vackert belägen vid sjön Trehörningen i det vidsträckta och natursköna Vättle- och Alefjällsområdet - knappt en timme från Göteborg. 

På gården finns det 3 hus (storstugan, sovbaracken och bastun). I storstugan finns ett stort gemenskapsrum, öppen spis och vårt kök. I sovbaracken finns 5 st sovrum med 6 bäddar i varje. Där finns även duschar och toaletter samt ett större mötesrum.

Vi har även tillgång till och kommer att använda oss utav kanoter, SUP-ar, grillplats, vindskydd, fotbollsplan och naturen.