DSC07294.JPG

Erbjudande Gråbogården

 

Protus läger i Västsverige 2018 äger rum den 17 juni-29 juni på Gråbogården utanför Lerum. 

Då vi märkt att många i Stockholmsområdet funderar på hur de ska ta sig till Gråbogården har vi bestämt oss för att arrangera en gemensam resa från Stockholm - där deltagare åker som en grupp tillsammans med två ledare. Detta innebär dels att vi får möjlighet att lära känna varandra med hjälp av övningar och lekar på tåget och dels att deltagare (och föräldrar) kan känna sig lite tryggare genom att två ledare är med på hela resan.

Kostnad läger inkl. gemensam resa: 6700:- (Stockholm - Gråbogården - tur och retur)

Då vi behöver boka upp platser så vi får sitta tillsammans som grupp önskar vi svar redan senast söndag denna vecka, alltså den 27 maj. 

Anmäl er genom att maila Shilan på shilan@protus.se eller ring 076-7151460!

Om platsen
Gråbogården är en scoutgård som ägs av Unga Örnar Väst. Anläggningen är vackert belägen vid sjön Trehörningen i det vidsträckta och natursköna Vättle- och Alefjällsområdet - knappt en timme från Göteborg. 

På gården finns det 3 hus (storstugan, sovbaracken och bastun). I storstugan finns ett stort gemenskapsrum, öppen spis och vårt kök. I sovbaracken finns 5 st sovrum med 6 bäddar i varje. Där finns även duschar och toaletter samt ett större mötesrum.

Vi har även tillgång till och kommer att använda oss utav kanoter, SUP-ar, grillplats, vindskydd, fotbollsplan och naturen.