Välkommen att anmäla dig!

Intresseanmälan FÖR KOMMANDE LÄGER

Om du är intresserad av framtida läger som vi ännu inte har släppt anmälan till och vill få en påminnelse när lägrets anmälan släpps kan du anmäla dig i intresselistan nedan. Då får du en påminnelse när det går att anmäla sig till lägren det året. Att intresseanmäla sig är inte bindande på något sätt och garanterar inte en plats på lägret. Det är bara ett sätt att enkelt bli påmind när lägeranmälan släpps. Vi planerar att lansera 2019 års läger under september/oktober.

Till intresseanmälan

 

Yngreläger 2018

Göteborg - Gråbogården (Pris: 5.900 kr)
Läger 6: 17 juni - 29 juni

Skåne – Sjöröd (Pris: 5.600 kr)
Läger 7: 8 juli - 20 juli (Fåtalet platser kvar)

Stockholm – Ekskäret (Pris: 6.300 kr)
Läger 1: 17 juni - 29 juni (Fullbokad! Endast reservplats)
Läger 3: 8 juli - 20 juli  (Fullbokad! Endast reservplats)
Läger 5: 29 juli - 10 augusti (Fullbokad! Endast reservplats)

Äldreläger 2018

Stockholm – Ekskäret (Pris: 4.900 kr)
Läger 2: 30 juni - 7 juli (Fullbokad! Endast reservplats)

 

Fortsättningsläger 2018

Stockholm – Ekskäret (Pris: 5.300 kr)
Läger 4: 21 juli - 28 juli

 


Betalningsinformation och villkor

Anmälan är bindande från och med att den görs. Första delbetalningen på 500 kr ska vara insatt inom 14 dagar efter att vi bekräftat att vi tilldelat er en plats. Resterande belopp ska vara insatt senast 1 maj 2018. Om anmälan längre fram dras tillbaka återbetalas hela lägeravgiften utom anmälningsavgiften på 500 kr. Ifall anmälan dras tillbaka mindre än 20 dagar före lägerstart återbetalas halva lägeravgiften. Om anmälan dras tillbaka mindre än 10 dagar före lägerstart krävs särskilda medicinska skäl som åligger att lägeravgiften betalas tillbaka och då ska detta stärkas med intyg. Båda betalningarna sätts in på Protus bankgiro 398-1248. Om anmälan görs efter 1 maj ska hela lägeravgiften vara betald inom 14 dagar efter att ni fått bekräftat att vi tilldelat er en plats.

Bidrag för deltagaravgiften

Vi vill att alla ska få möjligheten att gå på ett Protusläger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Det finns därför möjlighet att ansöka om bidrag för lägrets deltagaravgift, vilket ges till mindre bemedlade familjer. Ifall ni vill söka bidrag för deltagaravgiften börjar ni med att anmäla er till det läger som är aktuellt för er, för att sedan kontakta info@protus.se med rubriken "söka bidrag för deltagaravgift", så hjälper vi er med det.