Välkommen att anmäla dig!

Här anmäler du dig till våra sommarläger 2017 genom att klicka på respektive läger nedan. Vid fullt läger placeras du på en reservlista och vi kontaktar dig i mån av plats. Betalningsvillkor hittar du längre ner på den här sidan.

Har du några frågor kontakta gärna vår verksamhetsansvarige Jonatan Adolphson på 0708-972 500 eller info@protus.se

Alla Yngreläger i Stockholmsområdet är för närvarande fulla. Vi rekommenderar istället våra läger på andra platser i Sverige.

 

Yngreläger

Västsverige – Sätra Herrgård (Pris: 5.900 kr)
Läger 6:  2- 14 juli

Skåne – Sjöröd (Pris: 5.600 kr)
Läger 7: 30 juli - 11 augusti

Stockholm – Ekskäret (Pris: 6.300 kr)
Läger 1: 11 juni - 23 juni*
Läger 3: 2 juli - 14 juli *
Läger 5: 23 juli - 4 augusti*

*Dessa läger är fulla. Den som anmäler sig till någon av dem ges istället plats på en reservlista.

 

Äldreläger

Stockholm – Ekskäret (Pris: 4.900 kr)
Läger 2: 24 juni - 1 juli

 

Fortsättningsläger

Stockholm – Ekskäret (Pris: 5.300 kr)
Läger 4: 15 juli - 22 juli

 


Betalningsinformation och villkor

Anmälan är bindande från och med att den görs. Första delbetalningen på 500 kr ska vara insatt inom 14 dagar efter att vi bekräftat att vi tilldelat er en plats. Resterande belopp ska vara insatt senast 1 maj 2017. Om anmälan längre fram dras tillbaka återbetalas hela lägeravgiften utom anmälningsavgiften på 500 kr. Ifall anmälan dras tillbaka mindre än 20 dagar före lägerstart återbetalas halva lägeravgiften. Om anmälan dras tillbaka mindre än 10 dagar före lägerstart krävs särskilda medicinska skäl som åligger att lägeravgiften betalas tillbaka och då ska detta stärkas med intyg. Båda betalningarna sätts in på Protus bankgiro 398-1248. Om anmälan görs efter 1 maj ska hela lägeravgiften vara betald inom 14 dagar efter att ni fått bekräftat att vi tilldelat er en plats.

Bidrag för deltagaravgiften

Vi vill att alla ska få möjligheten att gå på ett Protusläger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Det finns därför möjlighet att ansöka om bidrag för lägrets deltagaravgift, vilket ges till mindre bemedlade familjer. Ifall ni vill söka bidrag för deltagaravgiften börjar ni med att anmäla er till det läger som är aktuellt för er, för att sedan kontakta info@protus.se med rubriken "söka bidrag för deltagaravgift", så hjälper vi er med det.